Det er mange grunner til å bruke Alpha

Erfaring, lidenskap og kompetanse for en start

Vi har over 10 års erfaring i produksjon og distribusjon av Z-kort produkttyper i hele Europa, Nord-Amerika og Afrika, med ordrer fra 5 til 50 millioner. Ingen jobb er for stor eller for liten.

I denne perioden har over 300 millioner av disse produktene gått gjennom vårt produksjonsanlegg, så vi er mer enn godt utstyrt til å gi deg råd om den optimale løsningen for dine behov og gi deg en rekke alternativer som representerer den beste verdien.

Det er våre dype kunnskaper om produksjonsprosessen og erfaring med et bredt utvalg med programmer, papirråmaterialer, omslagsfinish og distribusjonsalternativer som setter oss i best posisjon til å oppfylle og overgå dine forventninger.

 

Grunner til å stole på Alpha Card

 • Vi er lidenskapelige når det gjelder våre produkter og ubegrensede bruksområder.
 • Vi er stolte av våre produktkunnskaper og reaksjonsevne når det gjelder dine krav, og vi vil jobbe hardere for å tilby bedre verdi og finne den optimale løsningen.
 • Vår produksjonskompetanse og vilje til å gi deg den beste kvaliteten til den beste verdien, koordinert med kontroll over produksjonsprosessen, gjør oss i stand til å gi deg de best mulige produksjonstidene uten at det går ut over kvaliteten. 

Vår produksjons-

ekspertise

Betyr at kundene våre får riktig løsning >

Møt noen fra teamet

 • Navn Ian Whitfield

  Stillingstittel Administrerende direktør

  Over 10 års erfaring med produksjon og distribusjon av Z-kort produkttyper over hele Storbritannia, Europa og andre land og er opptatt av fremme disse produktene deres nesten ubegrensede bruksområder. Hvis du ønsker en løsning eller en idé, spør Ian!

  Elsker fotball, enten det er Middlesbrough FC eller Rawdon Old Boys AFC, som Alfa Card er stolte av å sponse.

  E-post ian@alpha-cards.com

 • Navn Kat Fox

  Stillingstittel Direksjonssekretær og driftsleder

  Kat, i likhet med Ian, har over 10 års erfaring med Z-kort produkttyper og bruker sine formidable organisatoriske ferdigheter samt dype produktkunnskaper til å sikre at vi leverer i tide og fullstendig hver gang.

  Hun elsker friluftsliv og kan vanligvis observeres på tur med hundene sine, på sykkeltur, eller hun jager rundt etter sin unge sønn. Liker sine kvelder med venner og en sprudlende rosévin og litt shoppingterapi når det er mulig.

  E-post kat@alpha-cards.com

 • Navn James Nightingale

  Stillingstittel Forretningsutviklingssjef

  Med bakgrunn i salg er James ansvarlig for salg i Storbritannia og vil alltid arbeide hardt for å finne det beste produktet som dekker dine behov.

  Etter å ha tilbrakt mange år i Huddersfield Town blir hans dyktighet i å selge bare overgått av hans evner på midtbanen som kaptein på Rawdon Old Boys.

  E-post james@alpha-cards.com

 • Navn Lisa Ambros

  Stillingstittel Markedsføring, design og salgssjef for det tyske territoriet

  Lisa er innfødt østerriker og bor i Yorkshire, snakker selvsagt flytende tysk og utmerket engelsk. Lisa fører tilsyn med våre markedsføringsaktiviteter og gjør designarbeid når kundene krever det. Hun er det viktigste kontaktpunktet for tysktalende kunder og distribusjonspartnere i Tyskland, Østerrike og Sveits.

  Lisa vil også gjennomgå innkommende illustrasjoner grundig for å sikre at eventuelle problemer identifiseres tidlig og at grensesnittet med produksjonsprosessen går greit.

  Lisa er en ivrig skiløper og shopper og får flere sjanser til å gjøre det siste enn det første her i Yorkshire!

  E-post lisa@alpha-cards.com

 • Navn Megan Dixon

  Stillingstittel Forretningsutviklingssjef

  Med sin universitetsgrad i moderne språk er hun flytende i spansk og fransk, og med sine utmerkede evner til å ta vare på kunder er Megan naturlig ansvarlig for våre spanske og franske markeder.

  Som tidligere turner er Megan også dyktig til å slå hjul gjennom kontorlandskapet!

  E-post megan@alpha-cards.com

 • Navn Nicaise Miere

  Stillingstittel Kontorassistent

  Nic er sveitser og samarbeider med Lisa og Megan med å støtte og utvikle virksomheten i Frankrike og Tyskland samt videreutvikle sine allerede utmerkede engelskkunnskaper.

  Som ivrig fotballspiller vil Nic uten tvil snart slå seg sammen med James i Rawdon Old Boys og ellers gjøre maksimalt ut av Yorkshire-gjestfriheten.

  E-post nic@alpha-cards.com

 • Navn Otis

  Stillingstittel Firmahunden

  Kan vanligvis finnes når han gjør det koselig for seg selv og har sine favorittsteder som ikke kan brukes til noe annet!

  Får oss til å smile og hjelper oss til å være realistiske av og til!

  E-post twitter @doggymcdogface